Nincs engedélyezve a javascript.

Webshop

Érezd jól magad

Érezd jól magad

Gyermekjóga a testi-lelki egészségért

A jóga mindenkié – a gyerekeké is!

Manapság sokunkban megfogalmazódik a gondolat: tennünk kellene azért, hogy életünk értékesebbé, élhetőbbé, szeretetteljesebbé váljon. Megoldás lehet a lelassulás, az elme elcsendesítése, a testtudatosság fejlesztése és a nyugodt légzés gyakorlása – vagyis a jógázás.
Raktári kód:
105707
EAN:
9789635721412
Megjelenés:
2023.
Készleten szállítás:
1-2 munkanap
Online ár:
5 999 Ft

Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár

Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár

Bevezető ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár

Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon

Leírás
A jóga mindenkié – a gyerekeké is!Manapság sokunkban megfogalmazódik a gondolat: tennünk kellene azért, hogy életünk értékesebbé, élhetőbbé, szeretetteljesebbé váljon. Megoldás lehet a lelassulás, az elme elcsendesítése, a testtudatosság fejlesztése és a nyugodt légzés gyakorlása – vagyis a jógázás.Ez a kötetet kimondottan gyerekek számára készült, hiszen nagyon fontos, hogy ők, akik legközelebb vannak a születésük pillanatához, és leginkább megszenvedik a civilizációs ártalmakat, minél hamarabb megismerkedjenek ezzel a több ezer éves rendszerrel.

Különösen azoknak a gyerekeknek segíthetnek az ászanák, akiknek mozgáskoordinációs problémájuk van, de természetesen a figyelemzavaros és tanulási nehézségekkel küzdőknek is ajánlott, hiszen a jógázás révén jelentős mértékben javulhat a koncentrációjuk.A két elhivatott, nagy tapasztalattal rendelkező szakember művében nyolcvan, zömében játékos gyakorlat található, amelyek révén minden gyerek – és velük együtt a családjuk is – boldogabb, kiegyensúlyozottabb életet élhet. A gyakorlatok pontos végrehajtását több mint 170 fénykép és részletes leírások segítik.
Értékelések
Értékelem a terméket
Még nincs értékelés