Nincs engedélyezve a javascript.

Az Ákombákom története

01_uzlet.jpg

Egy gondolat megszületik...

Valójában a véletlennek köszönhetem, hogy először megfogant a fejemben egy könyvesbolt nyitásának gondolata. Épp kétségbeesetten kerestem gyermekeimnek ajándékot, mikor is viccesen azt a tanácsot kaptam, hogy hát miért is nem nyitok egy könyvesboltot, akkor megoldódna a problémám. Ebből született meg az ÁkomBákom.

Valódi küldetésünk megfogalmazódik

Az ÁkomBákom egy könyves- és játékboltként indult, ám viszonylag gyorsan tudatosult bennem, hogy ennél jóval többet szeretnék. Számomra nagyon fontos, hogy értéket közvetítsek, segítsek, tegyem azt egy jó könyv, egy izgalmas játék ajánlásával vagy egy megértő beszélgetéssel. Ezért kezdtem el tudatosan arra törekedni, hogy az ÁkomBákom a nyugalom szigetét jelentse az emberek számára, ahova szívesen térnek be. Ahol ki tudnak zökkenni a mindennapi rohanásból, ahol lehetőségük adódik egy jó beszélgetésre. Élvezhetik a csöndet, a nyugalmat, a könyvekből áradó varázst. Úgy gondolom, valójában ez az ÁkomBákom küldetése: az élet apró örömeinek megmutatása.

Valódi küldetésünk megfogalmazódik

Kínálatunk bővül...


A könyvek mindig is nagyon sokat jelentettek számomra. Fantasztikus kincseket rejteknek. Varázslatos világot teremtenek. Gondolatokat ébresztenek, melyek ott maradnak velünk, formálnak minket. Szerencsésnek mondhatom magam, mert az ÁkomBákom révén ezeket a csodákat megismertethetem a hozzánk betérőkkel. Hihetetlenül jól eső érzés, mikor látom az arcukon a felismerést, hogy mennyi gyönyörűséget kaphatnak

Kínálatunk bővül...


A könyvek mellett rengeteg különleges és szigorúan megválogatott játékot kínálunk, melyekkel a gyermekek játszva tanulhatnak. Büszke vagyok arra, hogy a nálunk található játékok többsége az egész család számára nyújt szórakozást. Ezzel hozzájárulunk ahhoz, hogy a mai száguldó világból egy picit ki tudjanak kapcsolódni, egymással játszanak, egymásra figyeljenek és nem utolsó sorban egymáshoz közelebb

9-1.jpg


Az ÁkomBákom megnyitásakor elsősorban a gyerekekre koncentráltunk, ám hamar rájöttünk, hogy valójában a család minden tagjának szeretnénk valami érdekeset, értékeset nyújtani. Ennek megfelelően a kínálatunkat is bővítettük. Felnőtt irodalom, gyémántfestők, számfestők, meseszép képnyomatok és számos más különlegesség megtalálható nálunk, melyek célja szebbé varázsolni mindennapjainkat.

10-1.jpg
Képgaléria
Galéria kép - 10
Galéria kép - 9
Galéria kép - 8
Galéria kép - 7
Galéria kép - 6
Galéria kép - 5
Galéria kép - 4
Galéria kép - 3
Galéria kép - 2
Galéria kép - 1