Nincs engedélyezve a javascript.

Webshop

Áramlás

Áramlás

Önismereti napló a bennünk zajló változás kezeléséhez

Amikor változunk, könnyen úgy érezhetjük, hogy elveszítjük önmagunkkal a kapcsolatot. Nem értjük a külső és belső történéseket, valamint nem látjuk, merre van az előre. Sok kibogozhatatlanul nehéz érzés keríthet minket hatalmába: mintha viharba került volna az életünk, és tehetetlenek lennénk a kezelését illetően.
Raktári kód:
107007
EAN:
9789636091019
Megjelenés:
2024.
Készleten szállítás:
1-2 munkanap
Online ár:
6 999 Ft

Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár

Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár

Bevezető ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár

Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon

Leírás
Amikor változunk, könnyen úgy érezhetjük, hogy elveszítjük önmagunkkal a kapcsolatot.
Nem értjük a külső és belső történéseket, valamint nem látjuk, merre van az előre. Sok kibogozhatatlanul nehéz érzés keríthet minket hatalmába: mintha viharba került volna az életünk, és tehetetlenek lennénk a kezelését illetően. Nem könnyű rájönni, mit kellene tenni ebben a helyzetben a vágyott tisztánlátás és belső béke eléréséért.

Ha szeretnéd megtalálni a stabilitást a változásban, és a harmóniát az életedben, meg kell tanulnod kapcsolódni önmagadhoz.

Az Áramlás önismereti napló pontosan ebben fog segíteni. A figyelmedet újra önmagadra irányítja, hogy megtaláld azokat a belső kapaszkodókat, amelyekkel könnyebben kezeled majd az életedben végbemenő változásokat.

Nincs más dolgod, mint 70 napig kitartóan tölteni ezt a naplót, amely a jól felépített napi és heti rovatok, valamint a játékos illusztrációk révén élvezetessé teszi a befektetett önismereti munkát.

Két hónap után pedig úgy fogod érezni, hogy könnyebb szívvel és rugalmasabb lélekkel képviseled magadat a világban.
Értékelések
Értékelem a terméket
Még nincs értékelés