Nincs engedélyezve a javascript.

Webshop

Éjszakai böngésző

Éjszakai böngésző

Évszakos böngésző

Éjszaka borult Nekeresdfalvára. Békésen alszik a város. Vagy mégsem? Vannak, akik nagyon is ébren vannak! A könyvtárban izgalmas éjszakai olvasás zajlik, a rendőrök egy betörőt üldöznek a városon át, mások pedig a tűzijátékra igyekeznek a parkba. Denevérek, kóborló cicák és holdfényben andalgó szerelmesek népesítik be Nekeresdfalva csendes, alvó utcáit.
Raktári kód:
100379
ISBN:
9789639869066
Megjelenés:
2009.
Készleten szállítás:
1-2 munkanap
Online ár:
4 500 Ft

Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár

Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár

Bevezető ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár

Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon

Leírás
Éjszaka borult Nekeresdfalvára. Békésen alszik a város. Vagy mégsem? Vannak, akik nagyon is ébren vannak! A könyvtárban izgalmas éjszakai olvasás zajlik, a rendőrök egy betörőt üldöznek a városon át, mások pedig a tűzijátékra igyekeznek a parkba. Denevérek, kóborló cicák és holdfényben andalgó szerelmesek népesítik be Nekeresdfalva csendes, alvó utcáit. És ha figyelsz, talán még a halk hortyogást is meghallod a langyos, nyári éjszakában…
Értékelések
Értékelem a terméket
Nagy Borbála
2021. december 19.
A könyv szuper, ez nem is kérdés. Aki kedveli a böngésző sorozatot, onnan nem hiányozhat. A bolttal való kommunikáció mint mailen, mint telefonon hatékony volt, nagyon készségesek, segítőkészek és kedvesek. Öröm volt tőlük rendelni.