Nincs engedélyezve a javascript.

Webshop

Nagy álmok
Egy igazán nagy könyv a nagy álmokról. Arról, hogy mindenkinek vannak álmai. Akár komolyak és lenyűgözőek, akár aprók és jelentéktelenek – mindegyik nagy, mert fontos és különleges. A huszonegy izgalmas, színes illusztráció egy-egy álmot mutat be. A szőnyeg a Marsra szeretne elrepülni, a tűz arról álmodik, hogy tűzoltó lesz, a kút pedig az óceánt szeretné látni.
Raktári kód:
106787
EAN:
9786150159706
Megjelenés:
2023.
Készleten szállítás:
1-2 munkanap
Online ár:
4 500 Ft

Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár

Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár

Bevezető ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár

Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon

Leírás
Egy igazán nagy könyv a nagy álmokról. Arról, hogy mindenkinek vannak álmai. Akár komolyak és lenyűgözőek, akár aprók és jelentéktelenek – mindegyik nagy, mert fontos és különleges. A huszonegy izgalmas, színes illusztráció egy-egy álmot mutat be. A szőnyeg a Marsra szeretne elrepülni, a tűz arról álmodik, hogy tűzoltó lesz, a kút pedig az óceánt szeretné látni. Przemysław Wechterowicz eredeti és humoros szövege inspirálta a grafikus. Marta Ignerskát a képek megalkotására. Mindegyik grafika egy részletekkel, varázslatos színekkel teli külön világ, amelynek segítségével egy-egy mesebeli történetbe képzelhetjük magunkat. A könyv végén lévő üres lapra pedig leírhatjuk a saját álmainkat. A Nagy álmok nemcsak szavakkal és képekkel, hanem a formátummal is ható, bátor, fantáziát megmozgató könyv, amely a gyerekek mellett az álmok erejében hívő felnőtteknek is gyönyörű ajándék.

A könyv 2007-ben díjat kapott a Lengyel Könyvkiadók Szövetségének 48. Legszebb Könyv versenyén.

Przemysław Wechterowicz gyerekkönyveket ír. Művei Lengyelországon kívül megjelentek Tajvanon, Franciaországban, Brazíliában, Olaszországban, Németországban és Dél-Koreában, Kínában. Számos rangos díjat nyertek Lengyelországban és külföldön. Marta Ignerska a középgeneráció egyik legtehetségesebb grafikusa.
Értékelések
Értékelem a terméket
Még nincs értékelés